Última jornada de la fase regular de la Copa d’escala i corda Diputació de València – Caixa Popular i Vilamarxant va dictar sentència en la lluita per les semifinals. Pere Roc II i Pere, combinat de Benidorm, es va emportar els dos punts gràcies al seu triomf sobre Giner i Félix per 60-50, però els verdaders recompensats van ser la parella representativa de Dénia. Giner i Félix necessitaven aplegar als 35 tantejos per assegurar-se el passe i, a l’hora, el primer lloc del grup A. Per la seua banda, els de la Marina Baixa tenien la urgència de la victòria, ja que l’amenaça de Genovés i Nacho, que juguen hui, els estrenyia. Giner i Félix jugaran la semifinal el 25 d’octubre a Sueca contra Marc i Tomàs II, mentre que el segon del grup ho farà a la catedral del Camp de Túria el pròxim divendres davant Puchol II i Guillermo.

El resultat de Vilamarxant deixa amb opcions d’aplegar a semifinals a Genovés i Nacho, conjunt de Murla. Els de la Marina Alta necessiten que els seus contrincants, De la Vega i Santi, no superen els 25 tantejos. Per la seua part el combinat d’Almussafes lluitarà pel seu honor i per sumar altra victòria a la Copa d’escala i corda. La resolució del grup B s’iniciarà a les 18.00 hores a Pelayo. Al matí, l’emblemàtica instal·lació acollirà la presentació del nou projecte ‘Espai cultural Pelai’, on es donarà a conéixer el trinquet com una àrea per acollir esdeveniment allunyat del món de la pilota.

La jornada final de la fase regular de la Copa de raspall Diputació de València – Caixa Popular va deixar una última sorpresa al grup A. Badenes i Tonet IV van furtar-li la primera plaça a Vercher i Roberto en superar-los per 25-15 al trinquet Eusebio de Sueca. Els dos punts aconseguits pel duo del Genovés, sumat a un millor coeficient en comparació amb la parella de Sueca, va suposar l’avançament al tauler dels de la Costera. Així, Badenes i Tonet IV jugaran la semifinal contra Marrahí i Lorja, equip de Castelló, el pròxim divendres al trinquet del Genovés. Per la seua banda, Vercher i Roberto es mesuraran a les eliminatòries davant Ian i Brisca, combinat d’Oliva, el diumenge 25 d’octubre al trinquet de Xeraco.

Pel que respecta a la resta del grup A de la Copa de raspall, les formacions de Barxeta, amb Moltó i Josep, i de Xeraco, amb Salelles II i Canari, es batran a partir de les 18.30 hores al trinquet de Bellreguard sense res en joc.

Tanmateix, Álvaro Gimeno va véncer a Guillermo per 60-50 a Vila-real, mentre que Pablo de Sella va guanyar a Pablo de Borriol per 60-45 a Sueca. Ambdues partides corresponen a les prèvies del Campionat Individual d’escala i corda.