El XXXV Campionat Individual Bankia – Trofeu President de la Generalitat Valenciana d’escala i corda comença a prendre forma amb la configuració del quadre final. Marc i Salva Palau van certificar ahir la seua participació en la competició més emblemàtica al trinquet Miguel Canya I de la Pobla de Vallbona. Els joves pilotaris són els últims jugadors classificats des de les rondes prèvies. Així ja només queden dues places per acabar de constituir els octaus de final del mà a mà en la modalitat per dalt de la corda.

Primer va ser Salva Palau el que va classificar-se per a les primeres eliminatòries de l’Individual. El rest de 22 anys va superar a Vicent de Vinalesa per 60-15 i torna a repetir presència al mà a mà. A l’edició passada, el d’Alginet va caure als octaus de final davant Pere Roc II, i enguany s’enfrontarà contra el campió de l’Individual Sub-23, Jesús Saiz, el pròxim 8 de novembre al trinquet de Xàbia.

Una vegada resolta esta prèvia, va ser el torn per a Marc i Javi. El rest de Montserrat va véncer per 60-25 al mitger de Massalfassar i serà de la partida a l’Individual.

Una competició on el jugador de 25 anys repetirà l’enfrontament que va deixar-lo fora de la lluita del mà a mà el 2019. Marc jugarà contra Puchol II el pròxim 6 de novembre al trinquet Salvador Sagols de Vila-real.

Abans de Salva Palau i Marc; Mario, Álvaro Gimeno i Pablo de Sella completaven la terna d’aspirants procedents de les prèvies. Ara només queden dues eliminatòries per completar el quadre d’octaus de final del Campionat Individual Bankia. Santi i Héctor es mesuraran a Benissa, mentre que el duel entre Nacho i Sacha encara no te una data i seu fixada.

Copa 2 d’escala i corda

El trinquet municipal Batiste Viñes Arbona de Borriana va convertir-se ahir en la següent parada de la Copa 2 Comunitat de l’Esport – Caixa Popular. Diego d’Onda i Álvaro Gimeno van sumar el seu tercer triomf a la competició davant Mario i Monrabal II per 60-40, superant-los en el grup A en pujar al segon lloc.