Els resultats de la passada jornada, que tancava la primera ronda de partides, ens deixaven la victòria dels actuals campions, Montserrat, que jugaven en casa davant el Fontaneria Bueno Meliana A, i de Massalfassar davant Marquesat. Els de Massalfassar sumaven dos punts molt importants en l’enfrontament disputat al seu carrer, i empaten ara en la segona posició amb la primera formación del club del Marquesat. Aquesta setmana la partida entre Meliana i Marquesat tindrà lloc en el carrer «Vicent Venancio» de Meliana el dissabte a les 16 hores, mentre que l’altra partida, amb Montserrat i Massalfassar com a protagonistes, es jugarà en la canxa del club de la Ribera.

La competició de juvenils també està encapçalada pel Montserrat, que suma els nou punts jugats fins ara, tres més que el segon, el Carraixet Tavernes Blanques A. En la divisió de plata son el Profisco 2000 Borbotó A i el Caixa Popular Meliana B els que ocupen la primera posició dels seus grups. Ja en tercera categoría els primers de cada grup son el Via Augusta Massalfassar i el Profisco 2000 Borbotó B, mentre que en quarta A ho son el Quart B i el Profisco 2000 Borbotó C. Per últim, en quarta B encapçala la taula el Petres. L’Estudi Martí Borbotó A ocupa el primer lloc de la categoría femenina A, sumant els dotze punts jugats, quedant el Faura en segona posició. Idèntica situació de punts i posicions en la taula és viu en la categoría B, on domina l’Ajuntament de Massalfassar, seguit pel Moixent C.

L’Alfara del Patriarca A mana en la primera de trinquet, on ha guanyat les sis partides disputades, i jugarà aquesta setmana en casa davant Marquesat. Mentre que l’Odontica Riba-roja A i l’actual campió, l’Alfara de la Baronia, empaten en la segona posició, i s’enfrontaran aquesta setmana el dissabte a les 17 hores, en la que serà la partida de la jornada. En segona de trinquet els primers classificats son l’Onda A i el Guerrer de Moixent A. Sent Algimia d’Alfara, Torrent C i Torrent E els primers dels grups de tercera. Pel que fa a quarta A son Alberic, Onda B i Arq. Facundo Riba-roja E qui manen als seus grups, mentre que en quarta B ho fan Manises D, Alfara del Patriarca B i Onda C.