Presentació, ahir, de l’Individual Bankia-Trofeu President. | FUNPIVAL

Puchol II i Guillermo van classificar-se ahir per a la final de la XIII Copa d’escala i corda Diputació de València – Caixa Popular. La parella de la Pobla de Vallbona va aconseguir la victòria davant la de Benidorm, amb Pere Roc II i Pere, per 60-50 en una semifinal disputada al trinquet de Vilamarxant. El lluminós demostra la igualtat d’ambdós combinats en una partida amb la tensió pròpia d’una eliminatòria a vida o mort.

Els benidormers dominaren el marcador fins als 30 iguals, quan Puchol II va ficar una marxa més per desenganxar-se dos jocs per davant, tot i que amb Pere Roc II enfront, cada pilotada era una lluita constant. Pere va perdre l’eficàcia de la qual havia fet gala des de l’inici, mentre que Guillermo va desplegar un recital de canonades, tal com acostuma. No obstant el resultat final, Benidorm va disposar d’un val per igualar a 55 però la fortuna no va ser ahir aliada. Tanmateix, la imprecisió d’ambdós feridors també va contribuir a tancar jocs per a cada costat. Giner i Félix o Marc i Tomàs II, que juguen demà a Sueca, seran els rivals de Puchol II i Guillermo en la final del pròxim 31 d’octubre al trinquet d’Oliva.

Igual de vibrant va estar la primera semifinal de la VI Copa de raspall Diputació de València – Caixa Popular disputada al Genovés. Marrahí i Lorja, equip de Castelló, van accedir a la final en véncer per 25-20 a Badenes i Tonet IV, parella local.

Els riberencs van sentenciar des del rest, un costat de la canxa on ja havien fet mal al trencar el dau blau en 10 iguals. Els de la Costera van respondre en convertir el 20-15, encara que van necessitar quatre oportunitats de val per aconseguir-ho.

La formació castellonenca espera rival en la final que també se celebrarà a Oliva el 31 d’octubre, Vercher i Roberto o Ian Brisca que jugaran demà a Bellreguard.

En altre sentit, la Copa 2 Comunitat de l’Esport – Caixa Popular d’escala i corda va viure ahir una triple jornada. Mario i Monrabal II van aconseguir la victòria per 60-30 a Vilamarxant davant Vicent de Vinalesa i Héctor; Lostado i Bueno van fer el propi a Pablo de Borriol i Salva per 60-50 a Vila-real; i Carlos de Massalfassar i Hilari van superar a Ferrer i Conillet per 60-35 a Sueca per la lesió del rest de Lliber.