Després de completar algunes eliminatòries prèvies, el Campionat Individual Bankia en la modalitat d’escala i corda comença hui oficialment al trinquet de Vila-real amb la disputa de la partida entre De la Vega i Mario, primera de la ronda dels huitens de final.

Per trajectòria, entitat i per nom, De la Vega és clar favorit per a passar als quarts de final, però Mario es mereix el benefici del dubte després de superar en una prèvia a Bueno, consumat especialista del mà a mà que es va quedar en 35 davant el jove escaleter de Riba-roja.

En la modalitat de raspall, la lluita pel títol més emblemàtic de la pilota començarà el dissabte de la setmana que ve a la Llosa de Ranes on precisament s’anuncia al vigent campió Moltó, que tindrà en la contra a Roberto.

En els dos campionats encara queden algunes prèvies per a completar el quadre definitiu de setze participants en cada modalitat. En escala i corda, Nacho i Sacha s’enfrontaran demà a Pelayo mentre que Santi i Héctor jugaran el diumenge a Benissa. En raspall, les quatre eliminatòries prèvies que s’han de disputar estan programades entre el 5 i el 9 de novembre.

Pel que fa a les competicions per equips, Pablo de Borriol i Salva van superar ahir per 60-45 a Vicent de Vinalesa i Héctor en partida disputada a Pelayo corresponent a la Copa 2 Comunitat de l’Esport – Caixa Popular. El campionat, en les dues modalitats, continua hui als trinquets de Sueca, El Genovés, Vilamarxant i Xàbia.