En la 22ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de València, es viurà aquesta setmana una nova jornada marcada per les circumstàncies sanitàries.

Hi ha partides en algunes categories que s’han de canviar de recinte de joc, ja que hi ha municipis que han restringit l'activitat esportiva en les seues instal·lacions de joc. En la primera categoría masculina el primer classificat del grup A, El Genovés A, visitarà al Real de Gandia el diumenge a les 12 hores en el carrer de pilota del Verger. En el mateix horari jugarà el Xeraco A com a local, segon del grup a dos punts, en el trinquet de Bellreguard davant el cuer l’Alzira, en l’altra partida del grup. Respecte al grup B la parella de Planes, primera del seu grup, visitarà la canxa de Gavarda per a jugar davant el primer equip del club local, segon classificat, el dissabte a les 11 hores. El trinquet de Càrcer será on es jugue la partida entre l’Alcàntera-Càrcer A i el Coop. El Progreso Bicorp A.

Pel que fa a la máxima categoría femenina, les quatres partides es disputaran en els recintes habituals de cada club. En el grup A, al trinquet de Moixent la parella local rebrà a l'Ajuntament de Beniparrell A.