Les partides de tornada de semifinals en la màxima categoria del 34 Campionat Autonòmic de Frontó Individual, trofeu Generalitat Valenciana, tindran lloc aquest cap de setmana i decidiran als jugadors que jugaran la gran final el pròxim diumenge, 8 de novembre, en el frontó José Ventura d’Almussafes.

En el cas de la primera eliminatòria, on s’enfronten Adrian del CPV Massamagrell i Adrian de Quart de Poblet, la partida d’anada es va disputar en la seu del primer, el frontó de Xest. En la mateixa el marcador reflectia un 38 a 41 favorable al jugador de Quart, amb la qual cosa partira amb ventatja en l’enfrontament de tornada, que tindrà lloc en el frontó de Quart de Poblet demà dissabte a les 18 hores. Els dos jugadors lluitaran per tornar a la final absoluta del torneig, la qual ja coneixen, al haver-se proclamat campions de la competició en anteriors edicions.

La segona semifinal, que protagonitzen l’actual campió individual, Alejandro del CPV El Puig i Pasqual de la Pobla de Vallbona, vigent subcampió del trofeu, té un clar color favorable al jugador de Paterna que juga pel club d’el Puig. L’enfrontament d’anada es va disputar en el frontó de la Pobla la setmana passada, i en ell Alejandro va guanyar amb claredat 30 a 41. Aquest jugador apunta a una final que ha guanyat en les tres ocasions en les quals ha aplegat. Per part de Pasqual, si aconseguira la remuntada jugaria la seua dotzena final de la competició.

En la divisió de plata son Efren del Puig i Dani d’Almussafes els que s’avançaren les partides d’anada davant Ximo d’Almenara i Cervera del Almussafes, respectivament. En tercera la lliga continua, dominada de moment per Julio del Puig i Albert de Tavernes Blanques.

Pel que fa a les categories d’entre setmana, en la seua màxima categoria serà Julio de Vinalesa qui s’enfronte amb Enrique Balaguer de Borbotó en la partida d’anada de la primera semifinal. Mentre que la segona eliminatòria tindrà com a protagonistes a Isaac del Almussafes i a Boni de Meliana. En segona d’entre setmana s’enfrontaren en la primera semifinal Carles de Borbotó i Guillem de Meliana.