La setmana passada es va completar la lliga regular de les dues categories de competició femenina amb les quals compta el torneig. En el cas de la categoria A, era l’Estudi Martí Borbotó A, que compta amb Mònica, Mireia, Amparo, Irene i Ana Belén, el que aconseguia tancar la primera fase al capdavant de la classificació, seguit del Faura E, format per la parella de Marina i Angela. Com a primer i segon classificats, s’enfrontaran pel títol el pròxim diumenge 8 de novembre, a les 16:30 hores, en el carrer de pilota de Godelleta. Reediten d’aquesta manera la final de la temporada anterior, en la qual la primera formació del club de la pedania de València s’alçava amb el trofeu de campiones.

Respecte a la final de la categoria B, seran els equips de l’Ajuntament de Massalfassar, que ha completat la primera volta en primer lloc de la taula, i el Guerrer de Moixent C, segon classificat, els que lluitaran per la copa de campiones. La cita serà també en el carrer de Godelleta el diumenge 8 de novembre, a partir de les 18 hores.

Pel que fa a la resta de categories principal, en primera de carrer les dues partides de la última jornada de la lliga regular es jugaran el dissabte a les 16 hores. L’Ovocity Marquesat A, segon en la taula, rebrà en el carrer Conrado Casanova d’Alfarp a l’Electrofassar Massalfassar A, tercer classificat a dos punts dels seus rivals. Mentre que el cuer Fontanería Bueno Meliana A jugarà en casa davant el Lanzadera Montserrat A, que tancarà la primera fase en primer lloc matemàticament.

Respecte a la primera de les categories de trinquet l’Alfara de la Baronia s’enfrontà pel liderat ahir per la nit amb l’Alfara del Patriarca A. L’Odontica Riba-roja A visitarà dissabte a les 16 hores al Trinquet de Torrent A, mentre que el Manises A jugarà en casa davant l’Ovocity Marquesat demà dissabte a les 17:30 hores.