Les sorpreses no s’han fet d’esperar en el Campionat Individual Bankia d’escala i corda, que ja compta amb un favorit menys, Soro III, que s’ha quedat sense la possibilitat de revalidar el títol en caure en iguals a 55 davant Giner.

La partida, primera de les disputades ahir a Pelayo, va ser intensa i emocionant; una batalla dura i equilibrada on el guanyador va fregar la perfecció mentre que el derrotat va estar molt bé, encara que no va explotar tot el seu potencial. La sort en moments puntuals favorable a Giner també va influir, però açò no li lleva mèrits a la classificació del rest de Murla.

A continuació i per a tancar la ronda de huitens hi hagué revenja entre els escaleters finalistes de la Copa, Puchol II i Marc. Esta vegada, el triomf va correspondre al de Vinalesa, a més amb autoritat pel tanteig de 60-30. En Marc es va veure molta voluntat i força; en el vencedor, infinitat de recursos. Puchol II va jugar bé de rebot, a l’aire i per davant. També va executar un bon dau, encara que en esta faceta pot fer més mal. A més a més, sempre va saber on esperar la pilota.

També ahir, però a Bellreguard, va començar la competició de raspall amb l’enfrontament entre Moltó i Roberto que es va resoldre amb el resultat de 25-0 favorable al defensor del títol. A Moltó li va costar imposar el seu ritme i la seua pegada dos jocs. En el primer, inclús, Roberto va tindre val per a sumar. Després, el domini del campió va anar a més a poc a poc.

Quarts

Els quarts de final d’escala i corda es disputaran la setmana vinent en el mateix trinquet Pelayo en una data que encara s’ha de determinar. Les quatre eliminatòries han quedat de la següent manera: Puchol II contra Santi; Genovés II contra Salva Palau; Pere Roc II contra José Salvador; De la Vega contra Giner.

En la competició de raspall, les partides que queden per a tancar la ronda de huitens es jugaran entre el pròxim dissabte, diumenge i dilluns.