En la primera categoría femenina del torneig han sigut Beniparrell, Bicorp, Beniarbeig-Verger i Borbotó els clubs amb equips classificats. En el cas de l’Ajuntament de Beniparrell A, visitaran demà dissabte, a les 18 hores, el trinquet de Bicorp per a enfrontar-se amb el Turismo Rural Bicorp A, actual campió del trofeu. La segona eliminatòria estarà protagonitzada per l’Estudi Martí Borbotó B i el Beniarbeig-Verger A, i s’enfrontaran dissabte a les 18 hores en el carrer de Borbotó.

Pel que fa a la divisió de plata, l’Ajuntament de Beniparrell B rebrà a l’Alcàntera-Càrcer en la primera semifinal. Mentre que en la segona eliminatòria l’Ajuntament de Beniparrell C també jugarà en casa davant l’Estudi Martí Borbotó C. Ja en tercera les semifinals enfrontaran, per un costat, al AP Sueca A i el Carraixet Tavernes Bl. A, i al NTD Meliana B amb l’Ajuntament de Beniparrell D, per l’altre.

Respecte a la primera masculina, han sigut les parelles d’El Genovés A i Xeraco A les que s’han classificat en el primer grup de competició. Mentre que l’equip de la Costera ha completat la lliga regular en primer lloc, i s’enfrontarà amb el segon de l’altre grup, Gavarda A.