Aquestes finals es jugaran sense públic, a porta tancada per les mesures de la crisi sanitària. I en elles s’enfrontaran els equips que aconseguiren guanyar les semifinals el passat cap de setmana. En el cas de segona categoria, que posarà en joc el títol en el trinquet d’Onda demà dissabte a partir de les 16:30 hores, un dels protagonistes serà el primer equip del club d’Onda, format per Diego, Paco, Álvaro i Pedro, que deixaren fora de la fase final al Caixa Popular La Pobla B. Mentre que el seu rival serà el Guerrer de Moixent A, amb una formació molt jove, amb Abel, Ruben, Jaime i Jose, i que eliminaren en semifinals al Caixa Popular La Pobla A.

Mala sort per al club del Camp de Turia, que va veure com els dos equips semifinalistes de segona caient, a l´igual que el de tercera. I es que en la tercera categoria una semifinal enfrontava al Caixa Popular La Pobla C amb l’Algimia d’Alfara. El marcador de la segona partida de semis empatava l’eliminatòria, passant els del Camp de Morvedre en el desempat, que es tancava amb dos jocs a un al seu favor. Els d’Algimia es jugaran ara el títol de tercera amb el Lliria, que va deixar fora al Trinquet de Torrent C en l’altra semifinal. La final de tercera es jugarà també el pròxim dissabte, en quan finalitze la corresponent a la divisió de plata.

La pròxima setmana també es viuran finals en el trinquet d’Onda dissabte per la vesprada. Seran les corresponents a la màxima categoria, on jugarà l’actual campió, que defensarà el títol, l’Alfara de la Baronia, i un d’aquests dos equips, que s’ho jugaran aquest cap de semana en la última jornada: Alfara del Patriarca A i Odontica Riba-roja A. L’altra final del dissabte 21 serà la corresponent a la quarta categoria A, amb l’Onda B i l’Ajuntament de Massalfassar com a contendents.

En les finals de les categories femenines del torneig de galotxa, Borbotó i Moixent es varen endur els trofeus en les finals jugades diumenge passat en la canxa de Godelleta.