Marrahí i Tonet IV entrenen junts el mà a mà, i de la mà van anar ahir cap als quarts de final del XXXIV Campionat Individual Bankia d’escala i corda- Trofeu President de la Generalitat. Una segona ronda on ambdós pilotaris s’enfrontaran després d’estrenar-se amb victòria a la competició més emblemàtica de la pilota professional. Tonet IV va superar a Vercher (25-10), mentre que Marrahí es va desfer de Badenes (25-15), ambdós triomfs celebrats al trinquet del Genovés.

Fins als 15 iguals, el joc des del dau va ser el protagonista del duel entre Marrahí i Badenes. Una vegada el de Castelló va ficar la mira en la llotgeta, la partida es va decantar en favor seu. Badenes va aguantar l’espenta de Marrahí, però l’experiència és un grau. A l’últim joc, Marrahí va fer valer la seua treta i va ser pacient per temptejar al de Xeraco fins que este cometera alguna errada.

Es feia bo el favoritisme per a Marrahí, i començava l’espectacle de Tonet IV, encara que en este cas, les travesses estarien del costat de Vercher si no s’haguera disputat a porta tancada. La treta del de Piles és la seua gran arma i el mitger genovesí ho va patir d’inici. Joc per a Vercher i Tonet IV al dau. Una treta que mai s’havia vist, ja que el pilotari de 22 anys s’estrenava en una partida de mà a mà, ni tan sols en la seua formació.

Amb els del primer joc, Vercher va encadenar sis quinzes consecutius, però a pilota parada, Tonet IV sap com gastar-les i va trencar eixa ratxa amb una resposta de quatre quinzes seguits per igualar a 5. Tonet IV presentava candidatura, almenys per a ficar-li-ho difícil a un dels rests més en forma. Des del rest, el del Genovés va ficar la por en el seu rival en tindre el primer val de quatre. Això no obstant, Vercher va sumar des del dau a la tercera opció amb val.

A partir d’ací, Tonet IV va dominar ràpidament els dos següents jocs, jugant còmode al rest i trencant-li el dau en dues ocasions a Vercher. La seua mirada depredadora amb el seu trot previ, deixava a les clares que la pilota acabaria en la galeria. Els nervis van trair al genovesí en el seu últim dau, però Vercher no ho va aprofitar, deixant en safata el triomf a Tonet IV.

Els octaus del mà a mà de raspall conclouran hui a Bellreguard. A les 17.00 hores, Pablo buscarà recuperar sensacions positives després d’estar absent a la Copa per lesió. Enfront tindrà a Salelles II, una de les promeses més considerades dins del panorama pilotari. A continuació, Ximo es batrà amb Lorja.