La Copa 2 Comunitat de l’Esport – Caixa Popular comença a entreveure el que serà el seu quadre d’honor en esta edició. Ahir es van descobrir els finalistes a cada modalitat. Ferrer i Conillet s’enfrontaran a Julio Palau i Carlos en la final d’escala i corda que es jugarà a Pelayo, el pròxim diumenge a les 11.30 hores, televisada per À Punt. Per l’altre costat, Xeraco acollirà la final de raspall el pròxim dilluns a les 18.30 hores on Vicent i Ricardet lluitaran pel títol amb Momblanch, Murcianet i Nicolas.

El trinquet Salvador Sagols de Vila-real va ser l’escenari de les semifinals de la Copa 2 d’escala i corda. Julio Palau i Carlos van ser els primers a convertir-se en finalistes en adjudicar-se l’eliminatòria contra Lostado i Bueno per 60-30. La parella guanyadora va ser superior als seus contrincants. Julio Palau va dominar des del rest, amb gran encert amb el rebot, mentre que Carlos va ser més eficaç.

Al segon torn, Ferrer i Conillet van imposar-se per 60-25 a Pablo de Borriol i Salva amb el mitger d’Orba com a gran protagonista. Conillet va ser el líder de la parella. En nombroses ocasions, el duo alacantí va intercanviar les seues posicions sense que suposara cap problema amb Conillet jugant-la de rebot.

Parella i trio

La Copa 2 de raspall va resoldre el seu cartell de finalistes al trinquet del Genovés. Momblanch, Murcianet i Nicolás van guanyar-se la lluita pel títol en aconseguir la victòria sobre Iván i Ibiza per 25-5. La parella va eixir gelada i va costar-li trobar un ritme de joc, a diferència del trio. Amb 20-0, Iván i Ibiza van tancar el seu únic tanteig, insuficient per a fer tremolar als seus rivals.

Tanmateix, Vicent i Ricardet van classificar-se gràcies al seu triomf davant Jeffry, Raúl i Marc, també per 25-5. La superioritat mostrada pel de Xeraco va meréixer esta classificació, ja que la pegada que aporta Vicent és de primera fila. En este cas, ambdues formacions van realitzar el seu joc inicial al dau, però a partir d’ací la partida va ser per a la parella.

Mà a mà

Els quarts de final del XXXV Campionat Individual Bankia – Trofeu President de la Generalitat d’escala i corda arranquen hui a Pelayo a porta tancada. Genovés II obrirà foc contra Salva Palau, a partir de les 17.00 hores, després de desfer-se d’Álvaro Gimeno en la darrera eliminatòria per 60-40. Per l’altra banda, el d’Alginet va beneficiar-se de la lesió de Jesús Saiz. Una vegada acabe este duel, Pere Roc II i José Salvador es mesuraran per tal d’accedir a semifinals. El benidormer va classificar-se en véncer a Nacho per 60-40, mentre que el de Quart de les Valls va superar a Pablo de Sella per 60-15.