Els XXXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de One Wall Parelles es completen aquest cap de setmana en el pavelló de Tavernes Blanques, amb les últimes categories que entraran en competició. Les fases finals d’aquesta modalitat individual es disputaran el 22 de novembre, dia en què jugaran les categories benjamins i alevins al matí. S’han classificat 21 equips a les fases finals, de 16 escoles de pilota: Meliana, Oliva, Vinalesa, Almassora, Beniarbeig-El Verger, Vilallonga, Bonrepòs i Mirambell, Nàquera, Moixent, Massamagrell, Faura, El Genovés, Ondara, Sella-Relleu, Agost i Faura.

La primera categoria que començarà a competir el diumenge serà la d’alevins a les 9.30, tot i que l’entrada per a jugadors i entrenadors es farà a partir de les 9.10 hores del matí. Els dotze equips que competiran per ser campions de One Wall en aquesta categoria són, Moixent A, Massamagrell B, Faura A, Beniarbeig-El Verger C, El Genovés A, Ondara, Sella-Relleu A, Meliana A, Oliva A, Massamagrell A, Agost A i Faura B. A les 11.45 hores, entraran al pavelló els entrenadors i jugadors de la categoria benjamí, que competiran a partir de les 12 hores.

Els nou equips que estaran presents són, Meliana B, Oliva A, Vinalesa, Almassora, Beniarbeig-El Verger, Meliana A, Vilallonga A, Bonrepòs i Mirambell i Nàquera. La temporada passada van guanyar Massamagrell, en la categoria benjamí i Oliva, en categoria aleví. Debido a la situació sanitària actual en el nostre territori i després de les noves mesures adoptades pel govern de la nostra comunitat per a contindre la Covid-19, aquestes fases finals es disputaran a porta tancada, per la qual cosa tan sols podran accedir a la instal·lació de Tavernes Blanques, els esportistes, els entrenadors i els jutges de la competició. A la mà de cadascun de nosaltres resideix la força per a pal·liar la delicada situació sanitària, respectant i adoptant totes les mesures indicades en els protocols de la Federació de Pilota Valenciana i de les autoritats sanitàries.

Amb aquestes finals es tancaran les finals per equips de One Wall del programa dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. El diumenge 29 de novembre es jugaran les fases finals de One Wall individual femení.