El Campionat Individual Bankia en la modalitat d’escala i corda torna hui al trinquet Pelayo, encara que la porta continua tancada al públic, per a la disputa de les dues eliminatòries pendents dels quarts de final, ronda que ja ha oferit dues grans sorpreses amb les eliminacions de Genovés II i Pere Roc II a mans de Salva Palau i José Salvador.

La sessió començarà amb el duel entre Puchol II i Santi, programat a les 17.00 hores, on l’escaleter de Vinalesa és favorit. Així ho diu el seu palmarés, amb dos títols aconseguits en tres finals, la seua trajectòria durant el present curs, en el qual està sent un dels pilotaris més destacats, i la seua actuació en huitens de final, on es va desfer amb total autoritat d’un rival força complicat com Marc. Ara bé, les partides s’han de jugar i Santi és un pilotari a tindre en compte, sobretot si Puchol II no evita que es prodigue amb els colps d’aire, els propis dels mitgers amb els quals va superar a Pere en la ronda anterior.

A continuació jugaran De la Vega i Giner. Temps enrere, el pronòstic hauria estat prou favorable a l’escaleter d’Almussafes pels seus assoliments en les darreres temporades i el seu pes específic més gran en l’elit de la pilota. Però des que es va reactivar l’activitat després del confinament, Giner està rendint al nivell de les millors figures. No solament això, el de Murla arriba amb l’aval d’haver eliminat al vigent campió, Soro III. En el camí als quarts de final, De la Vega es va trobar amb Mario, a qui va guanyar amb solvència.