Puchol II contra Salva Palau i De la Vega davant José Salvador. Este és el cartell de les semifinals del Campionat Individual Bankia d’escala i corda, que va quedar definit ahir al trinquet Pelayo amb la disputa de les dues eliminatòries que quedaven pendents dels quarts de final. La passada a la gran final es decidirà el pròxim dimecres al trinquet de Dénia en una altra sessió doble a porta tancada.

Puchol II va ser el primer a aconseguir ahir el bitllet, a més amb total solvència davant Santi, que es va quedar en 20. El mitger va intentar explotar l’aire i en els primers compassos de la partida es va fer avant amb encert, però l’oposició davant el favorit no va durar massa. I és que Puchol II va tornar a fer una altra exhibició de facultats i recursos. La galeria va ser la principal font d’ingressos del de Vinalesa i els rebots l’opció més segura encara que el bot de braç i la volea també li van concedir un gran nombre de quinzes. Per dins, Puchol II també va destacar en les restades de pilotes complicades y en els atacs tocant parets.

Després va ser De la Vega qui va certificar la passada en superar a Giner per 60-35. La raó d’este segon resultat folgat va ser que el d’Almussafes va estar tremendament afinat en totes les accions, ofensives i defensives, mentre que l’escaleter de Murla va traure la qualitat de manera intermitent.

L’exhibició de De la Vega amb les dues mans va ser un espectacle, com també la manera amb la qual va obligar Giner a córrer darrere de la pilota, que anava perfectament dirigida als espais que deixava el de Murla.

Per lo que respecta a Copa 2, el trinquet Pelayo tornarà a obrir hui les portes, però solament per als aspirants de la Copa 2 Comunitat de l’Esport – Caixa Popular. La final enfrontarà a Julio Palau i Carlos contra Ferrer i Conillet i serà retransmesa en directe per À Punt a les 11.30 hores.