El trinquet municipal d’Alzira serà demà, a partir de les 16:30 hores i a porta tancada sense públic, on s’enfronten l’Ajuntament de Beniparrell A, amb les germanes Ana i Noelia, amb el Beniarbeig-El Verger A, que compta amb Aida i Fanni. Les dues formacions apleguen a la gran final del torneig després de no haver perdut cap partida ni en la lliga regular, on quedaren cadascuna d’elles al capdavant del seus respectius grups, ni en la fase final, ja que guanyaren les dues partides de semifinals. Mentre que la parella de l’Horta Sud, vigent subcampiones, deixaren fora en la fase final a les actuals campiones, Victoria i Mar del CPV Bicorp, les representants del club de la Marina Alta varen eliminar al Borbotó B, format per les joves Irene i Adriana. Ana i Noelia tornen de nou a la final del campionat, per huité any consecutiu, sent per a Aida i Fanni la primera ocasió en la qual disputen la gran final del torneig. Beniparrell, en cas de guanyar, sumaria el seu tercer trofeu de campió absolut femení en aquesta competició, mentre que les del Beniarbeig-El Verger seria el seu primer gran títol autonòmic.

La divisió de plata femenina enfrontarà també en Alzira al Borbotó C i el Beniparrell B demà a les 10:30 hores, sent al final de tercera categoria a les 11:45 hores, on s jugaran el títol el Beniparrell D i l’Amics Pilota Sueca A. També jugaran la final de quarta A femenina, a les 13 hores, el Xeraco C i el Rafelbunyol D. Pel que fa a les finals masculines, demà dissabte a les 18 hores jugaran per la copa de quarta C l’Alzira C i el Carcaixent. Jugant més partides el diumenge pel matí, on començarà el programa de finals amb la corresponent a tercera entre Montserrat A i Alcàntera-Càrcer C. A continuació aplegarà el torna a la final de quarta A entre l’Alqueria d’Asnar A i Favara B, completant la matinal la final de segona entre El Genovés B i l’Alcàntera-Càrcer B.

Respecte a la categoría de primera masculina, encara estan jugant-se les semifinals. El Genovés va ser el primer en passar.