Aquest cap de setmana comença el 10ª Autonòmic de One Wall, amb la primera jornada de la competició individual, en el pavelló de Tavernes Blanques. A partir de les 18 hores, cinc jugadores disputaran el títol femení A. Allí estarán Mónica CPV Tavernes Blanques, Amparo CPV Borbotó, Joana CPV Tavernes Blanques, Mar CPV Bicorp i Victoria CPV Bicorp que jugaran una lliga per a decidir la campiona Autonòmica.

El dimarts 8 de desembre, es jugarà la segona jornada del Campionat Autonòmic One Wall individual, amb la competició masculina i femenina, a partir de les 15 hores. S’espera una gran participació en aquesta edició. La inscripció aquesta oberta fins al dia 1 de desembre. La competició de One Wall parelles es disputarà el diumenge 20 de desembre, a partir de les 15 hores. La inscripció es podrà realitzar fins al dia 11 de desembre.

De moment s’han inscrit jugadors de Tavernes Blanques, Borbotó, Meliana, Vinalesa, Moixent, Algimia, Beniarbeig... Aquesta temporada es jugaran tres jornades en el poliesportiu de Tavernes Blanques.