En primera A el vigent campió Jesus d’Alfara de la Baronia no pot defendre el seu títol, ja que està lesionat actualment. El subcampió del 2018 Boni del CPV Alfara del Patriarca sí que forma part del jugadors que estan lluitant per l’actual edició, i jugarà en casa davant Jesus del Castelloner, en la que serà la primera semifinal. L’altra eliminatòria de la màxima categoria tindrà a Adrian de Quart de

Respecte a la primera categoria B les eliminatòries prèvies han deixat configurades les següents semifinals: Gabri del CPV Xirivella s’enfrontarà amb el seu company de club Mellado, mentre que Salva Cervera de Manises es jugarà l’altra plaça en la final amb Juanjo de la Valldigna.

Ruben de Mes Pilota i Fran de Riba-roja per un costat, i Jose Ramon de Massalfassar i Enric de Mes Pilota per l’altre, seran els protagonistes de les semifinals de segona A. Mentre que en segona B Ruben de Massamagrell i Jose Luis de Meliana jugaran la primera semifinal, jugant la segona eliminatòria Ferran de Riba-roja i Pablo de Sant Vicent.