Cal recordar que en la jornada inaugural de la màxima categoria, primera A, ens va deixar tres victòries a domicili. En el grup A el Massamagrell A deixava en 30 a l’actual campió, l’Alfara de la Baronia. La partida, jugada en el trinquet d’Algimia, va enfrontar als locals David Lostado, Javi Font i Joan, amb els visitants Javi Ruix, Hector, Alex i Emilio, i donava els seus primers tres punts a la formació de l’Horta Nord. L’altra partida del grup tenia com a protagonistes a l’Ovocity Marquesat B i el Mobles Guillen Faura A, i es va tancar 40 a 60 de manera favorable als del Camp de Morvedre, on formen Marti I, Pepet d’Alfara i Llopis. En el grup B la partida entre Pelayo A i Delifret-Magber Petrer A es va suspendre per les pluges i es jugarà en els pròxims dies, mentre que l’enfrontament entre Ovocity Marquesat A i Odontica Riba-roja A es va resoldre 40 a 60 per als de la Ribera. Aquesta setmana el Mobles Guillen Faura A rebrà a l’Alfara de la Baronia, i el Massamagrell A a l’Ovocity Marquesat B, en el grup A. Mentre que en el grup B el Delifret-Magber Petrer A jugarà en casa davant l’Odontica Riba-roja A, i l’Ovocity Marquesat A ho farà amb el Pelayo A.

Pel que fa a la primera categoria B el Tot Arròs Oliva va començar la seua participació guanyant el Benidorm 40 a 60, mentre que El Genovés es repartia els punts amb el Lanzadera Montserrat, al quedar 60 a 50. D’aquesta manera el grup A de la categoria està encapçalat en solitari per l’Oliva, que s’enfrontarà demà dissabte amb El Genovés, posant el liderat en joc. En l’altre grup guanyaren l’Autos Meliana A i l’Onda A al Massamagrell B i el Caixa Popular Manises A, respectivament. Meliana i Onda es jugaran el liderat en la pròxima partida, que tindrà lloc en el trinquet del club de la Plana.

Respecte a la segona A son el Caixa Popular La Pobla B i l’Industa Moncada A els que empaten al capdavant del primer grup, sent el Caixa Popular La Pobla A i l’Amics de la Ribera qui ho fan en el grup B.