Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els Mestres de la temporada són Puchol II i Tonet IV

Ambdós pilotaris, amb els seus equips respectius, es van proclamar campions del trofeu que reuneix als millors jugadors de l’any 2020

Puchol II i Tonet IV van demostrar de nou la seua superioritat al trofeu Mestres. | FUNPIVAL

Els Mestres de la temporada són Puchol II i Tonet IV

Puchol II i Tonet IV són els mestres en la seua modalitat. Almenys, això és el que representa el Trofeu Mestres que ahir es va decidir a Pelayo. El de Vinalesa, Javi i Santi van alçar el títol en imposar-se a Marc, Félix i Nacho per 60-50, mentre que el del Genovés, amb Vicent al rest i Néstor a la punta, van superar a Marrahí, Brisca i Ricardet per 30-15.

Puchol II no va fallar a Pelayo i això que davant tenia el seu botxí a la final de la Copa. Després d’un inici irresistible de la formació guanyadora, que ahir vestia de roig, els seus contrincants es van ficar les piles per capgirar el marcador. Del 30-15 es va passar al 30-35. La partida va començar a definir-se des del dau, però amb iguals a 40, l’equip de Puchol II va pegar un pas endavant des del rest. A partir d’ací, el dau va ser una condemna fins que els rojos van tornar a trencar la igualtat des del dau (55-45), repetint esta tònica fins al final.

Abans de conéixer al campió del XIV Trofeu Mestres – Ciutat de València d’escala i corda, Tonet IV va desplegar el joc que l’ha portat a ser número u, mostrant-se davant la càtedra del cap i casal. Ben acompanyat de Vicent i Néstor, el del Genovés va liderar el seu trio per marcar territori amb el 15-0 inicial. Els seus contrincants van tractar de ficar-los pressió i van aconseguir tres tantejos, insuficients per a frenar la dinàmica dels campions.

Hui serà una jornada d’estrenes a escala de competicions. A les 11.30 hores, Soro III i Jesús es mesuraran amb Pere Roc II i Héctor en la primera semifinal del XXXI Trofeu Nadal de Benidorm – Memorial Vicent Pérez Devesa d’escala i corda. Per altre costat, Ontinyent acollirà la tercera de cita que tancarà la festa de benvinguda al nou curs de la Universitat de València. Marc i Santi davant José Salvador i Javi serà l’enfrontament que aprope la pilota al campus ontinyentí, a les 11.30 hores, i que serà gratuïta per alumnes i personal de l’ens docent amb el carnet universitari.

A les 16.30 hores, la pilota d’elit es traslladarà a Bellreguard per a obrir el teló del IV Trofeu Mixt MasyMas. Primer serà el torn de l’escala i corda amb el duel de Giner i Tomàs II contra Genovés, Pere i Carlos. A continuació, Moltó i Seve es batran a Ian i Canari en la partida que done el tret d’eixida a la modalitat de raspall.

Compartir el artículo

stats