Passe el que passe esta vesprada al trinquet de Pedreguer, Puchol II i Tonet IV continuaran sent els grans protagonistes de l’any per la superioritat mostrada respecte de la resta de figures de la pilota i pels resultats obtinguts. Ara bé, si també es proclamen campions del Trofeu Mixt Masymas, caldrà buscar nous qualificatius per a descriure la seua campanya que ha fregat la perfecció. I és que cap dels dos tindrà gens fàcil sumar el títol per l’entitat de les formacions rivals i el nivell que han oferit en les semifinals.

La sessió a Pedreguer començarà amb la final de raspall que jugaran Salelles II i Tonet IV contra Ian i Canari. Ambdues parelles són diametralment oposades en el seu estil de joc. La del campió individual té més recursos tècnics darrere i major pegada davant mentre que els blaus tenen un martell per rest i una muralla en la punta, que a més fa quinzes.

El trinquet de Pedreguer podria ser una de les claus del desenllaç perquè no és un recinte habitual en el raspall i a alguns pilotaris els costa acoblar-se a les seues característiques.

A continuació es decidirà el títol d’escala i corda amb la final que enfrontarà a Puchol II i Héctor contra Genovés II, Pere i Carlos. Pel cartell, la partida ja resulta molt atractiva i encara ho és més per l’escenari de joc, ja que el de Pedreguer és un recinte sobradament conegut per tots els contendents i on solen oferir la seua millor versió.

La teoria apunta al fet que serà un duel on s’intentarà amagar prou la pilota perquè un bàndol i l’altre no es puga descarregar còmodament, especialment des del rest, que és la zona més propícia per a la consecució del quinze.

En altre ordre de coses, al trinquet Pelayo es va disputar ahir la segona semifinal del seu Trofeu Nadalenc. La victòria va recaure del costat de Soro III, Nacho i Carlos, que van deixar en 35 a José Salvador, Álvaro Gimeno i Hilari. La final, ja estaven esperant Genovés II, Javi i Bueno, tindrà lloc el pròxim dia 31 al mateix trinquet de la capital.