Quan juguen Puchol II i Tonet IV, les travesses s’amaguen. Almenys en este mes de desembre. Des que van conquerir l’Individual, ningú ha pogut superar als dos números u en la seua modalitat i ahir no va ser una excepció. Salelles II i Tonet IV van inscriure els seus noms al quadre d’honor del IV Trofeu Mixt MasyMas de raspall, mentre que Puchol II i Héctor van fer el mateix, en este cas en escala i corda. Així, Puchol II i Tonet IV acaben la temporada amb altre títol a les seues vitrines en un 2020 on ambdós pilotaris han repetit èxits. Lliga, Individual, Trofeu Mestres i Trofeu Mixt MasyMas son els premis més importants dels dos pilotaris al llarg de l’any. Una temporada quasi perfecta que es va arrodonir ahir al trinquet de Pedreguer.

Salelles II i Tonet IV van imposar-se a Ian i Canari per 25-10, en una partida que va iniciar en més força la parella blava. Canari continuava en la dinàmica irresistible de la semifinal i es va fer amo de les lloses pedregueres. Tonet IV no trobava el ritme de joc habitual i això ho va aprofitar l’equip de Ian per tancar els dos primers tantejos en favor seu. Les característiques del trinquet de la Marina Alta van fer que la pilota disminuïra la velocitat, però tots els jugadors van saber adaptar-se.

A poc a poc, Tonet IV va trobar el seu domini del joc per igualar a 10. L’ímpetu de Canari, buscant de primeres a Salelles II, va atorgar-los un 15 i val que els blaus no tancaren. A partir d’ací, els rojos van capgirar el lluminós. Tot i la remuntada (15-10), Ian va guanyar-se una oportunitat amb val al següent joc, però la mala fortuna era blava. Dues pilotes pegaren en Canari i amb tot encarrilat, Salelles II i Tonet IV no pararen fins a aconseguir la victòria.

La final d’escala i corda va estar més igualada, ja que Puchol II i Héctor van véncer a Genovés II, Pere i Carlos per 60-50, encara que el començament va ser absolutament roig. 35 per 15 amb Puchol II intractable i amb Héctor molt segur. Tal era el ritme que va marcar el de Vinalesa que el desgast físic havia d’aparéixer, més si cap contra un trio. Amb 40-20, els blaus van tancar tres jocs consecutius per col·locar-se a un tanteig (40-35). La reacció roja va ser la mateixa, tres jocs per situar el 55-35, i els blaus van respondre de la mateixa forma, amb tres tantejos seguits, insuficients per obrar la remuntada.