Fins a l’últim dia de l’any 2020 hi hagué pilota d’elit i solament hi ha hagut de transcórrer un en el 2021 perquè les figures tornen a estar anunciades als trinquets. Hui, fins a tres recintes diferents han programat professionals.

De les tres i sent estrictes en l’hora del començament, la del trinquet Pelayo es podria considerar la primera de l’any simplement perquè arrancarà mitja hora abans que les altres dues. En el cartell repeteixen dos dels campions del Trofeu Nadalenc, que va ser la darrera partida del 2020: Soro III i Carlos. El rest de Massamagrell formarà amb Álvaro Gimeno i Bueno, que va caure en la mateixa final, mentre que el punter del Genovés tindrà darrere a Marc i Jesús.

A Pedreguer i en la mateixa disciplina per dalt corda, els gestors del trinquet han confeccionat un duel replet de figures de la comarca, que a més es troben a un gran nivell.

José Salvador serà l’únic pilotari ‘forà’ i formarà amb el mitger més llorejat del 2020, Tomàs II, mentre que enfront estaran Giner, Héctor i Conillet. Els dos primers van ser rivals el passat dijous en la final del Trofeu Nadal de Benidorm. Així és la pilota: hui en la contra i demà companys.

Els incondicionals del raspall també tenen hui cita, en este cas en el trinquet de Bellreguard on Iván i Seve jugaran contra Salelles II i Brisca. La configuració del cartell és similar, encara que les parelles prou diferents per les característiques de cada pilotari. Al rest s’ha optat per convocar a dos dels joves que més estan pujant mentre que la condició de figures totalment consolidades correspon als punters.