La XXX Lliga Bankia d’escala i corda va sofrir ahir un canvi d’última hora. Sacha entra a formar part de l’equip de Montserrat en substitució de Monrabal II. La impossibilitat de compaginar el treball amb la pilota d’elit va ser la causa de la baixa del de Vilamarxant, el qual va anunciar la seua retirada a les seues xarxes socials. Així, la punta serà ocupada pel pilotari d’Orba, amb Marc i Santi per darrere. «És una il·lusió i una motivació jugar amb els millors. Mai he disputat cap Lliga», va manifestar Sacha una volta certificada la seua presència a la competició. Després d’apostar en 2017 per la modalitat de One Wall, la inactivitat del circuit internacional va provocar que el de la Marina Alta s’apropara de nou al trinquet a finals de l’any passat. Ara li arriba l’oportunitat en un dels grans.

«Tenim equip per a competir. Marc i Santi són guerrers, però sobretot tenen fam de guanyar. Això es transmet en la canxa i espere contribuir. Som un trio elèctric», assenyala l’orber. «Marc es deixa l’ànima en cada pilotada i amb Santi he compartit moltes partides en la modalitat de llargues –altra disciplina que el d’Orba practica i vol compaginar. Té molt bones cames per col·locar-se al lloc que cal», així defineix Sacha als seus nous companys.

Collita del 98

A més, el punter de la formació montserratina és altra peça de la generació de 1998 que se suma a la pilota d’elit junt amb noms com De la Vega, José Salvador, Giner o Álvaro Gimeno. «Des de menuts ens hem barallat, tinc bons records, sobretot contra Giner. És un privilegi jugar amb ells que fa uns anys que ho fan al màxim nivell. Generacions com estes seran difícils de repetir».