No hi ha cap equip que haja pogut amb l’equip de Vicent, Tonet IV i Jose. La XXXVIII Lliga Bankia – Trofeu Diputació de València de raspall celebra hui la sisena jornada, al trinquet de Bellreguard, d’una competició on El Genovés no sap el que és perdre. En esta ocasió, Castelló (Marrahí, Lorja i Murcianet) serà la formació que tracte de ser la primera a robar els dos punts ales 16.00 hores.

Esta serà la partida que òbriga la vesprada, a les 16.00 hores, però no la que estrene la jornada. A les 11.00 hores, els conjunts d’Oliva (Pablo, Brisca i Ibiza) i de Xeraco (Vercher, Canari i Ricardet) es mesuraran en un enfrontament que podrà seguir-se en directe per la plataforma ‘Proximia’.

L’altre duel es viurà a les 18.00 hores i es podrà seguir a través d’À Punt. Barxeta (Moltó, Roberto i Raúl) arriba en les piles carregades després d’inaugurar el caseller de victòries a l’última data. Enfront estarà l’equip de Xàbia (Ian, Seve i Néstor), segons classificats amb set punts.

Per altra banda, els aficionats no podràn tornar als trinquets, segons va reflectir el punt 12.6 apartat C del DOGV publicat este divendres dia 12 de març de 2021. És per això, que la Fundació per la Pilota Valenciana, entitat que gestiona el vessant professional de l’esport autòcton, va llançar un comunicat en què demana que esta mesura «siga revisada el més prompte possible si la situació sanitària continua millorant», ja que l’absència de públic a les galeries «agreujarà» la situació de la pilota d’elit per les «conseqüències econòmiques».