La XXXVII Lliga de Llargues i la XXIX Lliga de Palma “Trofeu Diputació d’Alacant” viurà la seua segona jornada aquest cap de setmana, després de ser presentat en el Museu Arqueològic d’Alacant. L’acte va ser presidit pel president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, el Diputat d’Esports d’Alacant, Eduardo Dolon, el director general d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, juntament amb el president de la Federació, José Daniel Sanjuán, i el vicepresident de les modalitats de ratlles, Vicent Molines.

La competició va arrancar el passat cap de setmana, en una jornada inicial en la qual la pluja va ser la protagonista, que va deixar a molts equips sense poder competir en aquesta primera jornada. El pròxim cap de setmana es disputarà la segona jornada de la competició, en la qual en la màxima categoria de Llargues així com també en la de Palma es disputaran partides molt atractives. Pel que respecta a la categoria reina dels Llargues, en aquesta segona jornada es disputaran tres partides el dissabte 17 d’abril. La primera de les tres partides es disputarà en la localitat de Parcent a les 17.00 hores, en la qual s’enfrontaran els dos equips locals, el CPV Parcent A i el CPV Parcent B. La segona partida, es jugarà a les 17.30 hores en Benimagrell, on el CPV Benimagrell rebrà la visita del CPV Mutxamel. Aquesta jornada la tancarà la trobada entre el CPV Sella i el Top Recanvis Castells que es jugarà a les 18.00 hores a casa dels primers.

Mentre que, en el màxim nivell de la modalitat de Palma, aquest cap de setmana es jugaran quatre partides d’aquesta segona jornada de competició. El dissabte 17 es jugarà la primera d’elles, a partir de les 16.45 hores, en la qual s’enfrontaran el CPV Sella i el CPV Benidorm en la localitat dels primers. Els altres tres enfrontaments es disputaran el diumenge 18 d’abril. A les 9.30 hores en Laguar, jugarà l’equip local del CPV Vall de Laguar contra el CPV Calp. Al carrer de pilota de Tibi, s’enfrontaran el CPV Tibi i el CPV Benimagrell, a les 11 hores del matí. Finalment, en la localitat de Relleu, es disputarà a les 11 hores la partida entre el CPV Relleu i el CPV Sella B.