Brisca o Lorja i Roberto o Nicolás. Estos són els quatre aspirants a les dues places que queden vacants en el Campionat Individual CaixaBank de raspall que es decidiran entre hui i demà. Ian i Moltó esperen als vencedors d’estes eliminatòries prèvies en la ronda inicial dels huitens de final.

Brisca i Lorja es jugaran el bitllet esta vesprada a Guadassuar. Cap dels dos sonen en principi com a favorits per a optar al títol que defensarà Tonet IV, però el mà a mà té la particularitat i l’atractiu que qualsevol partida pot resultar bona, també les prèvies. A més a més, ambdós pilotaris han demostrat en esdeveniments recents que estan en bon moment. Brisca ve de disputar la final del Torneig Mancomunitats i Lorja va arribar anteriorment a les semifinals de la Lliga.

El duel de demà entre Roberto i Nicolás tindrà lloc a Castelló de Rugat. En este cas és més evident la diferència de categoria. Roberto és un fix en les competicions professionals i Nicolás està en camí de convertir-se en figura. Ara bé, el jove pilotari de Bicorp arriba més rodat perquè ha disputat l’Individual sub-23, en el qual va arribar a la final.