Aquest cap de setmana donarà principi la segona volta de la XXXVII Lliga de Llargues i la XXIX Lliga de Palma Trofeu Diputació d’Alacant amb la disputa de la huitena jornada de competició. En total es disputaran set partides del màxim nivell, tres de la modalitat de Llargues i quatre de la modalitat de Palma en les localitats de Benimagrell, Sella, Tibi, Vall de Laguar i Relleu.

Les tres partides de la màxima categoria de Llargues es jugaran en les localitats de Tibi, Benimagrell i Sella. La primera partida tindrà lloc al carrer de pilota de Tibi, aquest mateix divendres a les 20 hores de la vesprada, en la qual s’enfrontaran el CPV Benidorm i el Top Recambios Castells. La segona partida es jugarà en Benimagrell, aquest dissabte a les 17.45 hores, en la qual jugarà l’equip local del CPV Benimagrell enfront del CPV Parcent B. La tercera partida serà a Sella, on el CPV Sella, rebrà la visita del CPV Mutxamel, aquest enfrontament es disputarà a les 18.30 hores del dissabte.

Pel que respecta a la màxima categoria de la Lliga de Palma, la primera partida del dissabte es disputarà a les 17 hores de la vesprada en la localitat de Sella, on jugaran els dos equips locals. La segona partida del dissabte es jugarà a les 18 hores en Laguar, on el CPV Vall de Laguar, rebrà la visita del CPV Benidorm.