El dissabte coneixerem al primer finalista de la present edició del torneig, ja que a les 18 hores s’enfrontaran en la Pobla de Vallbona l’equip local, format per Adrian de Museros i Pasqual de la Pobla, amb la parella visitant del Museros, que compta amb Enrique i Lemay. En aquesta eliminatòria els del Camp de Túria tenen quasi els dos peus en la gran final, ja que deixaren als seus rivals en 22 en la partida d’anada.

L’altra semifinal viurà una gran partida de tornada el diumenge a les 10:30 hores entre el Bvalve El Puig A i Ninobe Quart de Poblet A. Carlos de Massalfassar i Alejandro de Paterna, jugadors del club del Puig, continuen amb la defensa del títol guanyat la passada temporada, mentre que Adrian de Quart i Roberto de Beniparrell intentaran aplegar de nou a la gran final del campionat. La parella de Quart només deuran aplegar a 30 en aquesta partida, ja que deixaren als seus rivals en 29 en el primer enfrontament jugat al frontó del club de l’Horta Sud. Les càmeres d’ADN Valencià retransmetran en directe aquesta interessant partida per les seues xarxes socials.

Pel que fa a la divisió de plata, Bvalve El Puig C deuria fer valer el fet de jugar en casa, i deixar fora de la final al Delifret-Magber Petrer A, que tan sols aplegà a 32 en la partida d’anada. En l’altra semifinal de la categoria, l’Almussafes A jugarà en casa davant el Bvalve El Puig D. En una partida amb certa comoditat per als locals, ja que guanyaren la partida d’anada 41 a 28.

Per últim, en tercera categoria, son el Bvalve El Puig G i l’Almussafes B els que van per davant en les seues eliminatòries davant el Puig E i el Puig F, respectivament.

En la competició d’entre setmana, de moment son l’Autos Meliana A, Electrica Vinalesa A, Pelayo A i Ajuntament de Beniparrell els que s’enfrontarien en les semifinals de primera a falta d’una jornada que determinen les posicions finals. Mentre que en segona categoria serien les parelles de Muro, Castelló B, Caixa Popular Pobla A els que entrarien en la fase final, quedant la plaça restant entre l’Almussafes i el Castelló C.