Ahir dijous ja es varen jugar dues finals del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés,que viurà sis finals més al llarg del cap de setmana. En el carrer de pilota «Jose Soldado» de Godelleta es disputaren ahir per la nit les finals de la categoria Femenina A, entre l’Estudi Martí Borbotó A i l’Estudi Martí Borbotó B, i la de Quarta, on s’enfrontaren el Lanzadera Montserrat B i el Profisco 2000 Borbotó D.

El Corte Inglés va acollir la presentació. | FEDPIVAL

El plat fort de la setmana aplegara la vesprada de demà dissabte 10 de juliol també en el carrer artificial de pilota. La final de tercera categoria serà a les 16:30 hores, on els equips protagonistes seran el Falles Sergio Lis Xirivella i l’Elèctrica Vinalesa A. Mentre que la partida en la que coneixerem al campió de la divisió de plata tindrà lloc sobre les 18 hores, amb l’Ovocity Marquesat B i el Profisco 2000 Borbotó A com a rivals.

El diumenge 11 de juliol estarà reservat per a la tornada de la galotxa als carrers naturals, ja que les quatre partides es disputaran en el carrer Ramon i Cajal, antic carrer del Meson, lloc on es va disputar la primera de les finals de l’edició inaugural del campionat, fa ja més de 40 anys. Diumenge pel matí, a partir de les 10 hores, es jugaran la final de Curtes B, entre el Gestoria Polo Nàquera A i el Caixa Popular Meliana E, i de Curtes A, protagonitzada pel CPV Godella i l’Ajuntament Massalfassar I. Per la vesprada es completarà la jornada amb la final de Badana, on jugaran Vinalesa i Petrés A, a les 17 hores; i amb la final de la categoria Femenina B, on s’enfrontaran Meliana amb l’Estudi Martí Borbotó C.

La setmana següent es jugaran en Godelleta les finals de primera senior (Mobles Guillen Faura A i Kiwa Quart A) i juvenils (Lanzadera Montserrat i Ovocity Marquesat) el dissabte 17 de juliol per la vesprada. Mentre que tancaran el campionat les finals escolars el diumenge 18 de juliol, en el carrer de pilota de Borbotó.