La final de la màxima categoria, que tindrà lloc a les 19:45 hores i que tancarà la jornada, enfrontarà en una partida inèdita a l’actual campió, i dominador del torneig amb tres campionats, Adrián del CPV Massamagrell amb Alejandro del CPV El Puig. Els dos van acabar primers del grup A i B, respectivament, durant la fase regular, i es van guanyar el bitllet per a la final, a més amb el seu caseller invicte amb tres victòries en tres partides. En aquest enfrontament Adrián lluitarà pel seu quart títol consecutiu, després d’haver guanyat en el 2018 a Dani d’Almussafes, a Roberto de Beniparrell en el 2019, i en el 2020 a Arcusa II de Quart de Poblet. Alejandro va aconseguir el subcampionat en el 2016, en el qual va caure contra De la Vega.

En la final de la divisió de plata, a les 18:45 hores, dos companys del club de Quart de Poblet, Juanvi i Christian, s’enfrontaran pel títol. Els dos van aconseguir el passe a la final després de finalitzar primer i segon en la fase regular. Per últim, en la final de tercera categoria, que serà la que obrirà la jornada de finals a les 17:45, els protagonistes seran Carles de Borbotó i Àlex de Paterna.

El pròxim dimarts per la vesprada, també en el frontó d’Almussafes, es disputaran les finals d’entre setmana de segona i tercera categoria.