La Copa es defensa als trinquets i ahir els vigents campions ho van demostrar. Marc, formant equip de Montserrat amb Pere, va estrenar-se a la competició a Pelayo amb una victòria (60-30) sobre De la Vega i Javi, parella representativa d’Almussafes, en la primera jornada de la XVI Copa Diputació de València - Caixa Popular d’escala i corda. Per la seua part, Brisca va inaugurar el seu caseller de triomfs en la segona jornada de la VII Copa Diputació de València de raspall. El mitger juga amb la formació d’Oliva amb Montaner al rest, en substitució de Ian, i ahir van superar (25-10) a Moltó i Roberto, conjunt de Barxeta.

Tot i que no és el rest titular, Montaner va ser ahir el gran protagonista a la localitat de la Safor. Oliva caïa 10 per cap i va ser el d’Almiserà l’autor de la remuntada. Una vegada el lluminós del trinquet de Bellreguard va igualar-se, Brisca es va activar de valent i els olivers van ser, des d’eixe moment, un cicló. Així, els saforencs superen als costeruts en el tauler del grup B i queden tercers.

Festival a Pelayo

Per la seua part, Marc i Pere van oferir un festival de canonades per a desequilibrar el marcador al trinquet de Pelayo i col·locar-se líders del grup A en la modalitat escala i corda amb dues unitats.