La fase regular de l’Interpobles Edicom de galotxa en trinquet arriba al final amb la disputa de la 6ª i l’última jornada, que decidirà els semifinalistes de la competició. En els dos grups, els líders estan clars, amb Alfara de la Baronia i Petrer classificats, pero els altres dos semifinalistes estan per concretar.

En el grup A, La Pobla de Vallbona no ha sumat cap punt i és cuer, i rebrà el dimecres dia 13 (18:30h) a Onda A, que lluita per ser semifinalista, amb huit punts en el seu caseller. Els castellonencs no poden fallar si volen tindre opcions de seguir en la lluita pel títol, perquè en l’altre duel de la jornada, entre Riba-roja i Alfara de la Baronia (diumenge 10, 18:30h), els del Camp de Túria sumen també huit punts, i volen per tant la plaça semifinalista. Alfara de la Baronia viurà la partida amb la tranquil·litat de saber que ja té el bitllet semifinalista, ja que suma 14 punts i és líder en solitari i amb solvència.

En el grup B, situació similar per entrar en semifinals. En aquest grup, el líder és Petrer amb 11 punts, i els alacantins visiten el trinquet de Manises (dijous 7, 18:30h) sabent que són semifinalistes. Però els de Manises, amb huit punts, no poden fallar, perquè en l’altre duel del grup, Alfara del Patriarca té les seues opcions si guanya a casa a Moixent (dijous 14, 19:45h), ja que els valencians sumen sis punts. Han de guanyar i esperar que no ho faça Manises.

Les semifinals estan previstes per als dies 16 d’octubre les partides d’anada, i el 23 les de tornada.