La Trobada de la Mediterrània de Simat de la Valldigna que se celebra aquest cap de setmana (del 8 al 10 d’octubre) comptarà amb una destacada presència de la selecció valenciana en les categories inferiors que, a més, seran els i les que representaran a la pilota valenciana en el pròxim Europeu de joves dels Països Baixos (22 al 24 d’octubre). A més del valencià, hi haurà els combinats d’Itàlia, País Basc, Catalunya, Portugal i França.

«Els equips segueixen la preparació de l’Europeu de joves», ha manifestat el seleccionador, Vicent Molines, que ha explicat que per a la partida de llargues, prevista el diumenge de matí contra el combinat del País Basc, «l’equip tècnic de la selecció continua provant jugadors per tindre una millor selecció». La intenció és «provar jugadors que han jugat llargues i palma». Portaran dos traures que juguen en la lliga llargues i palma i que han anat a les sessions de banques organitzades en l’últim any. «Això es premia amb la prova amb la selecció basca», ha confirmat Molines.

Els jugadors que provaran seran Vicent Cardona de Pedreguer, que juga amb el CPV Benimagrell, i Alberto de Tibi, que juga al CPV Tibi.