Les finals d’enguany corresponents a la competició en trinquet del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom, tindran lloc el primer cap de setmana de novembre en el reformat recinte de la Pobla de Vallbona.

De moment s’han jugat les primeres partides de les semifinals, en les quals s’han avançat les primeres formacions dels clubs de Manises i Onda. L’eliminatòria entre el Caixa Popular Manises A i Alfara de la Baronia, actuals subcampions del torneig, va tindre el seu primer acte el passat cap de setmana en el trinquet de la localitat de l’Horta. El resultat favorable als locals, que deixaren el marcador 70 per 55, els permet afrontar la partida de tornada,que tindra lloc demà dissabte, amb poc de marge d’error.

L’altre costat del quadre enfronta a Onda A i Petrer A, semifinal que te color favorable als de la Plana. Ja que la partida d’anada es va completar amb 70 a 25 per a l’equip d’Onda. Tot i aixó caldrà esperar a l’enfrontament de tornada, que es disputarà el 30 d’octubre en el trinquet alacantí.  La divisió de plata el Caixa Popular Pobla de Vallbona A va caure davant el Via Augusta Massalfassar 55 per 70 en la primera semifinal. Mentre que en la segona eliminatòria tampoc hi hagueren bones notícies per als seguidors del club del Camp de Turia, ja que el Caixa Popular Pobla B va cedir el factor canxa al perdre 40 a 70 davant el Trinquet de Torrent A. Respecte a la categoria de juvenils independents son Alfara del Patriarca C i Petrer B els que apunten a la seua final.