El trinquet de Bellreguard va ser ahir l’escenari on Vicent i Lorja, equip representatiu de Sueca, van completar el cartell de la final de la VII Copa Diputació de València - Caixa Popular de raspall. Vicent i Lorja van eliminar a la formació de Xàbia (Vercher i Raúl) per 25-20 i disputaran el títol davant Ontinyent (Iván i Seve) el pròxim dissabte a La Llosa de Ranes.

Els aficionats van gaudir d’una lluita titànica per part dels quatre pilotaris en una partida que va moures al compàs de cada parella segons el moment. Vicent i Lorja van ser els primers a sumar des del rest per avançar-se 15-10 quan el mitger va trobar els vuits que oferia la defensa roja, encara que la resposta va ser ràpida per part de Vercher i Raúl al següent joc. Els xabiencs van desmoralitzar als suecans amb un val i net contundent i pareixia que la partida era seua (15-20).

No va ser fins al tanteig final quan es va decidir el duel amb una pilotada de Vicent que va creuar la canxa directa a la llotgeta de baix. Abans, Xàbia va disposar d’una pilota de partida que van resoldre els blaus en aprofitar la treta potent de Vicent.

Si en raspall ja es coneixen als finalistes, la XIV Copa Diputació de València - Caixa Popular d’escala i corda tancarà hui el quadre de les semifinals. Només queda una plaça disponible i se la disputaran els equips d’Almussafes (De la Vega i Javi) i de Benidorm (Soro III i Jesús) hui en el trinquet de Sueca (12.00 hores, Proximia TV i LaLiga Sports). Les càbales estan clares. La parella que guanye serà semifinalista. Ambdues formacions estan igualades amb sis unitats en el grup A. Els benidormers marxen per davant gràcies a un millor coeficient de tantejos.