El futur de la pilota s’esbrina meravellós. Almenys així ho reflecteix cada any la Copa 2. Bressol de noves figures, esta competició renova els noms que són habituals als trinquets i enguany suma altre nom per damunt de la resta. Marc és la nova perla sorgida en la raspada i, com a tal, ahir es va proclamar campió de la III Copa 2 Caixa Popular de raspall formant parella amb Cano. El d’Alcàntera de Xúquer va un pas per davant com va demostrar al joc inicial en una final on el títol va decantar-se per 25-15 davant Rafa d’Alzira i Rafa de Gavarda. A més del títol, hi havia un altre premi en joc. El mitger que resultara campió jugaria el Trofeu Mestres com a punter en un trio que completen Moltó i Tonet IV i eixe honor recaurà per a Marc.

Així mateix, la III Copa 2 Caixa Popular d’escala i corda va desvelar ahir al primer equip finalista. Lostado i Héctor van véncer (60-40)a Mario i Hilari al trinquet de Vila-real i lluitaran pel títol amb Jesús Saiz i Álvaro Gimeno o Julio Palau i Guillermo, els quals juguen hui (16.30 hores) a Pelayo.

Tornant al raspall, el Trofeu de La Llosa de Ranes – Bonestar es completarà hui al trinquet de la localitat llosera amb el duel de Ian i Tonet IV amb Marrahí i Seve.