La present edició del Campionat Autonòmic de Frontó Individual, trofeu Generalitat Valenciana, que ja porta 37 anys de competició, coneixerà als seus últims campions la próxima setmana en el frontó municipal de Quart de Poblet.

Amb la disputa de les últimes finals del campionat, corresponents a categories d’entre setmana i juvenils, es completarà el quadre d’honor del 2021. La setmana passada es varen viure les finals de la resta de categories. En elles el campió absolut del torneig fou Alejandro de Paterna, que juga pel club del Puig, Vicent del CPV Castelló va guanyar en segona, Carlos del Puig en tercera, Jose Moixent en veterans, Amparo del CPV Borbotó en femení A, i Laura de Carlet en femení B. En la máxima categoría d’entre setmana serán dos companys, Vicente “Boni” i Guillem del club de Meliana, els que s’enfronten pel títol. El primer ha aplegat a la final imbatut, després de sumar totes les partides jugades fins ara per victòries, mentre que Guillem fou el més regular del seu disputat grup de la primera fase. La final tindrà lloc el dijous 2 de desembre a les 20 hores.

Prèviament a la gran final d’entre setmana es disputarà la corresponent a la divisió de plata, a les 19 hores. En aquesta categoría els jugadors favorits per aplegar a la final son Carlos de Beniparrell i Enriko del CPV Alzira, que varen guanyar les partides d’anada a Lluis de Castelló de la Plana i a Josevi del CPV Vinalesa.

El dimecres 1 de desembre es jugarà la final de tercera entre setmana, on Juan d’Almassora espera al seu rival, que eixirà de la eliminatoria entre Samuel i Luis, els dos del CPV Pobla de Vallbona. A les 20 hores es jugarà aquesta partida, mentre que abans ho faran els juvenils que es classifiquen d’entre Joan i Xavi de Vinalesa, i d’entre Ruben del Puig i Ulises de Vinalesa.