Una vegada jugades totes les finals corresponents a la competició del cap de setmana del Campionat Autonòmic de Frontó Individual- Trofeu Generalitat Valenciana, ara estan completant-se les corresponents a les categories d’entre setmana.

Joan i Ulises, de Vinalesa, s’emportaren el campionat i subcampionat Juvenil. FEDPIVAL

En la categoria Absoluta del torneig el campió fou Alejandro de Paterna, que juga pel club del Puig,; Vicent del CPV Castelló va guanyar en Segona; Carlos del Puig, en Tercera; José Moixent en veterans; Amparo del CPV Borbotó, en Femení A, i Laura de Carlet, en Femení B.

El passat dimecres varen tindre lloc la final Juvenil i la de Tercera entre setmana. En la final de la categoria de promoció es va viure un interessant derby entre Joan i Ulises, companys de l’escola de Vinalesa. L’enfrontament va viure dues parts prou diferenciades respecte al tanteig, que no pel joc desplegat pels dos finalistes. En la meitat inicial tant Joan com Ulises estigueren molt igualats. A partir del punt 20, Joan va començar a distanciar-se poc a poc, fins a deixar el marcador en un clar 41 a 27. Posteriorment va tindre lloc la partida de Tercera, en la que el veterà Luis de la Pobla de Vallbona va caure davant la pegada del jove Juan d’Almassora, que tancava la partida amb un 41 a 22 que li dona un nou títol.