Les Alcusses Moixent, Traverauto Riba-roja i CPV Algímia d’Alfara van ser els primers equips en conèixer la victòria al XXIV Campionat Autonòmic d’escala i corda Trofeu Aon - Diputació de València després de la celebració de la jornada inaugural el passat cap de setmana. Una jornada que està incompleta, ja que una de les quatre partides no es va poder jugar pel positiu de diversos jugadors, motiu pel qual va quedar ajornada.

Moixent va arrancar amb força al grup A. Els de la Costera no donaren cap opció al seus rivals, el CPV Amics de la Ribera, en la partida disputada al Trinquet Municipal Els Xocats, com reflecteix el 60-5 final. Un triomf contundent que situava directament al carismàtic José Jorques i companyia al més alt de la classificació.

Però el Traverauto Riba-roja també va demostrar estar en forma i aconseguí altra victòria àmplia. Els del Camp de Túria s’imposaren a Petrer amb solvència, amb un marcador final de 25-60.

Al grup B, Algímia d’Alfara encapçala la taula en solitari. Guanyaren, sense una gran diferència però amb prou marge, a l’equip de Massamagrell, per 60-40.

La jornada s’ha de completar, amb data encara sense determinar, amb la partida entre l’Industa Moncada i el CPV Alfara de la Baronia. El positiu de diversos jugadors impossibilità la disputa durant el cap de setmana i s’haurà de buscar una nova data per a la celebració.

Així mateix, este dimarts es va disputar el duel avançat de la jornada entre Alfara de la Baronia i Algímia, amb victòria dels primers per 60 a 40.