El trinquet Eusebio de Sueca es vestirà de gala el diumenge dia 27 per acollir les cinc finals del Campionat Autonòmic de raspall Individual en dones - Trofeu Generalitat Valenciana.

Des de les 9:30h del matí amb la final de Quarta, fins a les 12:30h que es disputarà la final de Veteranes, fins a cinc finals amenitzaran la matinal dominical a la localitat de la Ribera Baixa.

La competició començarà a les 9:30h amb la final de Quarta, que serà un duel entre dues jugadores del CPV Montserrat: Blanca contra Belén. En acabar, a les 10:15h està prevista la final de Primera categoria, amb Noelia del CPV Beniparrell contra Carol del CPV Meliana, en una partida en què Carol haurà de fer front al potencial de Noelia, que ja la va vèncer en la fase regular per 25-5 i 5-25 en les dues partides disputades.

Però encara hi haurà més finals per completar una matinal molt intensa. A les 11:00h arribarà el torn de la final de Segona, amb Santène del CPV Tamborí i Anna del CPV Meliana. A les 11:45h, la final de Tercera, entre Ana del CPV Alfara del Patriarca i Lorena del CPV Tamborí. L´ultima final la jugaran Ana del CPV Beniparrell, i Marisa del CPV Alzira, en Veteranes.

Les finals masculines, per la seua part, estan previstes per al diumenge 6 de març a Alzira. Ara mateix s’estan disputant les semifinals. Este cap de setmana es disputen les partides de tornada de l’última ronda abans de la final. En les partides d’anada, Borja CPV Bicorp va vèncer 25-20 a Pau CPV Gavarda, mentre que Ramón CPV Alzira es va imposar 25-5 a Feo CPV El Dauet de la Llosa de Ranes.