El I Trofeu Ciutat d’Alzira de raspall professional femení viurà la seua gran final el pròxim diumenge dia 13 de febrer a partir de les 17:30 hores al trinquet de la localitat que li dona nom. La partida formarà part dels actes commemoratius del dia de la dona en la localitat. Al llarg de la competició les millors jugadores del moment del nostre esport autòcton s’han enfrontat en unes partides vibrants per tal d’aconseguir arribar al final de la competició. Cada vegada més les jugadores estan demostrant perquè han aconseguit arribar al professionalisme, i com gràcies al gran espectacle que estan mostrant aconsegueixen que cada vegada més públic vaja a vore-les.

Cartell final d’Alzira i cartell partida de Cheste per al diumenge 13 de març.

Finalment seran Aida, Anabel i Marina, les quals varen derrotar a Erika, Myriam i Fanni en la semifinal, i s’enfrontaran a Ana, Mar i Mireia en la gran final. Aquest segon equip arriba després d’imposar-se en una partida duríssima contra Victoria, Amparo i Marta.

Arriba la final del Trofeu Ciutat d’Alzira de raspall femení

També es disputarà una partida amb jugadores professionals el mateix dia, a partir de les 12h, en el frontó Baron de Cheste. Victoria i Amparo s’enfrontaran a Monica i Irene en una partida a la modalitat de les tres parets.