La 30 Lliga de Palma - Trofeu Diputació d’Alacant continua amb el domini de Benidorm, que avança de 3 en 3 punts i és líder en solitari, beneficiat també per la suspensió de la partida entre els seus immediats perseguidors, Relleu Telecom i la Vall de Laguar. Per la seua banda, Tibi ja ha estrenat el seu compte.

La quarta jornada arrancarà el dissabte de bon matí amb la reedició de la final de l’any passat. Relleu rebrà a Tibi a partir de les 11:00 hores al carrer Major. De vesprada, a les 17:15 hores, Sella exercirà com a amfitrió davant Benimagrell. Serà diumenge de vesprada quan es tanque la jornada, a partir de les 18:00 hores, amb el duel entre Vall de Laguar i Benidorm.

Llargues: Parcent segueix ferm

En la Lliga de llargues, Parcent A va tornar a guanyar i ho va fer a la canxa de Benidorm (6-10), amb la qual cosa es referma al capdavant de la classificació amb 15 punts. Les altres tres partides de la jornada no es van poder disputar, així que les partides pendents condicionen la taula.

La 6ª jornada es disputa este cap de setmana amb dos duels dissabte i altres dos el diumenge. El dissabte, a les 16:30h, juguen a Murla els locals del JVRC Nel contra Parcent A, mentre que a les 17:00h Benidorm rebrà a Top Recambios Castells. El diumenge, a les 16:30h juguen a Parcent l’equip B i Sella, mentre que a les 17:30h Tibi rebrà a Benimagrell.