El CPV Benidorm és una setmana més el líder de Primera de la 30 Lliga de Palma - Trofeu Diputació d’Alacant. No obstant, la seua derrota a Benimaurell fa que la Vall de Laguar i RelleuTelecom s’acosten a la classificació més del que els agradaria als benidormers. Per la seua part, el triomf de Sella l’allunya de la part baixa.

Amb ple de victòries es va presentar Benidorm a la Vall de Laguar, però els locals els reberen amb un 10-4 que deixa als de la Marina Baixa amb 9 punts, pels 6 dels de la Marina Alta i dos partides encara pendents.

Pel mig es troba RelleuTelecom. El vigent campió no donà opció a Tibi i s’imposa per un contundent 10-2 que els fa sumar 8 punts, un menys que Benidorm, i una partida ajornada. Quant a Sella, que superà també amb comoditat a Benimagrell (10-2), es planta amb 4 punts i una partida suspesa a la quarta posició. Tibi es queda amb 3 i tanca Benimagrell amb el sac buit.

La pròxima jornada tota el dissabte. A les 1600h a Benidorm, el CPV Benidorm rep a RelleuTelecom, a les 17:30h hi ha dos partides, una a Tibi entre el CPV Tibi i el CPV Sella, i l’altra a Benimagrell entre el club local i CPV Vall de Laguar.