La Primera categoria de la 38 Lliga de Llargues -Trofeu Diputació d’Alacant arriba al seu equador encara amb deures per fer. 5 partides que involucren a 6 equips han sigut suspeses i han de jugar-se encara. Només Parcent A i Benidorm tenen l’agenda neta.

Parcent A, vigent campió, suma 18 punts, els 3 últims aconseguits després del 1-10 infligit a Top Recambios Castells. EL CPV Murla JVRC Nel totalitza 13 punts, amb dos partides pendents. Els murlers s’adjudicaren la victòria davant Benidorm (10-4), que els serveix per a avançar-los a la classificació.

Els benidormers, per la seua part, es queden amb 11. Als mateixos 11 punts ha arribat Sella, després de guanyar amb claredat davant Benimagrell (10-1). També per 10-1 s’imposà Parcent B a Tibi.

Quant a la Lliga de Palma, acabada la 5ª jornada Relleu Telecom és el nou líder de Primera, amb 11 punts, després d’imposar-se amb autoritat per 3-10 a Benidorm, que es manté amb 9. També 9 punts en té la Vall de Laguar, que s’embutxacaren la victòria a Benimagrell per 1-10.

Sella també va guanyar, en el seu cas a Tibi (4-10) i compta amb 7 punts. Per darrere, amb 3 punts es troba Tibi i tanca Benimagrell amb zero.

La competició s’atura unes setmanes. La Semana Santa i la disputa de la partida d’anada del Desafiament Llargues-Galotxa el dia 23 al carrer de pilota de Massalfassar retarda l’activitat fins el 7 de maig.