La 5ª jornada del 47 Campionat Autonòmic de galotxa carrer Trofeu El Corte Inglés ha consolidat a Quart de les Valls i Marquesat a la zona noble de la classificació de Primera. Amb sengles victòries, posen terra pel mig amb 12 punts, 8 de diferència sobre Montserrat i 9 sobre Faura i Massalfassar, això sí, els tres amb dos partides pendents.

Kiwa Quart de les Valls es va imposar a casa en el difícil duel contra Lanzadera Montserrat (70-40). A Alfarp, Ovocity Marquesat no va tindre pietat d’Electrofassar Massalfassar i es va imposar per 70-0, resultat que el fa arribar també a la dotzena de punts.

Parèntesi

La competició es deté ara fins el 7 de maig, amb motiu de les festivitats i la disputa de partides ajornades i del Desafiament Llargues-Galotxa, que es celebrarà el dissabte 23 d’abril al carrer de pilota de Massalfassar.

Trinquet

Quant a la vessant de trinquet, a falta de la partida ajornada entre Algímia d’Alfara i Manises, la primera s’ha completat amb dos equips destacats, Riba-roja i Moixent. D’ells, l’actual campió, Traverauto Riba-roja, és l’únic que es manté invicte, amb ple de victòries i punts. Els del Camp de Túria han arribat a la dotzena després de guanyar en la seua visita al Caixa Popular Manises per 45-70.

Darrere de Riba-roja es situa Les Alcusses Moixent. Els de la Costera, que només caigueren contra el líder, acumulen 9 punts, els tres últims collits al trinquet d’Algímia d’Alfara, on s’imposaren per 25-70 a l’equip local.