El 47 Campionat Autonòmic de galotxa en carrer Trofeu El Corte Inglés torna a totes les categories, en l’inici de la segona volta, que acabarà el 4 de juny.

A Primera categoria, Lanzadera Montserrat encara arrossega dos partides pendents -contra Massalfassar i Faura-. Kiwa Quart de les Valls i Ovocity Marquesat encapçalen la classificació amb 12 punts.

Dissabte a les 17:00 hores, Marquesat rebrà a Profisco 2000 Borbotó, cuer amb 2 punts. També a les 17:00 hores, a Massalfassar, Montserrat visitarà a l’Electrofassar Massalfassar. Els dos equips s’ubiquen en la part mitja-baixa, amb 4 punts. La jornada es tancarà el diumenge. El carrer València acollirà, 11:30 hores, el duel veïnal entre Quart i Faura.

Moixent i Manises avancen en trinquet

En la 7ª jornada de l’ Autonòmic de galotxa en trinquet - Trofeu El Corte Inglés, Moixent i Manises han recuperat amb èxit la partida pendent i apunten al líder, Traverauto Riba-roja. En la 8ª jornada Les Alcusses Moixent tindrà l’ocasió d’assaltar el liderat este dissabte. Els de la Costera rebran a Traverauto Riba-roja,17:00 hores. A les 16:30 hores, Caixa Popular La Pobla de Vallbona visitarà Algímia d’Alfara.