La XXXVIII Lliga de Llargues -Trofeu Diputació d’Alacant ja ha sobrepassat l’equador de la lliga regular, en la qual s’han disputat totes les partides de la primera volta, així com també una partida de la segona volta. Després de huit intenses jornades de competició, la primera categoria de Llargues és liderada en solitari pel vigent campió, l’equip del CPV Parcent A, amb un total de 21 punts, obtinguts en set victòries i tan sols una derrota. En la segona posició de la taula apareix el CPV Murla amb 19 punts, obtinguts de sis victòries i dues derrotes, a més són l’únic equip de moment que ha aconseguit derrotar als líders en l’actual edició. El tercer escaló l’ocupa el CPV Sella que suma 17 punts en sis victòries i tan sols una derrota, cal tindre en compte que als de la Marina Baixa els falta disputar una partida contra el Top Recambios Castells. El CPV Benidorm apareix en la quarta posició que és l’última que dona accés a les semifinals, aquests han obtingut 14 punts de quatre victòries i quatre derrotes. En la part mitjana i baixa de la taula estan el CPV Parcent B amb 8 punts, el CPV Benimagrell amb 7 punts, el Top Recambios Castells amb 4 punts i el CPV Tibi amb 3 punts.

En la categoria de plata de Llargues destaca l’equip del CPV Orba B en el grup d’Alacant, que ha guanyat les set partides que ha disputat en la primera volta i suma 20 punts en el més alt de la classificació. El segon classificat és el CPV Mutxamel amb 16 punts obtinguts de cinc victòries i dues derrotes, mentre que la tercera plaça l’ocupa el CPV La Vila Joiosa amb 11 punts i les mateixes victòries que els de Mutxamel. En el grup de València l’equip que lidera la classificació i es classificaria a semifinals és el CPV Pelayo A, aquests sumen 9 punts en tres victòries i una única derrota.

En la Tercera categoria de Llargues destaquen en el més alt els equips de Top Recambios Castells i CPV Sant Vicent, que sumen tots dos 15 punts, en el tercer lloc apareix el CPV Vall de Laguar, i en la quarta posició que tanca l’accés a semifinals està el CPV Xaló amb 7 punts.

Finalment, en la categoria de Juvenils el màxim destacat és el CPV Orba amb 12 punts, el segon lloc l’ocupa el CPV Sella amb 9 punts, el tercer i quart classificats són el CPV Parcent i el CPV La Vila Joiosa que empaten a 6 punts, i tanca la classificació el CPV Benimagrell, que encara no s’ha pogut estrenar en el seu caseller.