Momparler i Rafa Pla seran els protagonistes de la gran final del XVII campionat individual sub 23 de raspall – Trofeu Fundación Trinidad Alfonso, la qual es disputa hui al trinquet de Castelló de Rugat a partir de les 17h.

asdasdasasdasdasdasdasdalskdassdasdasdadas | FIRMA FOTÓGRAFO

Durant la partida s’amidaran dos dels jugadors joves més destacats del programa d’alt rendiment de la Federació de Pilota Valenciana de Tecnificació en la modalitat de raspall.

Els dos pilotaires arriben després d’haver fet un gran campionat i haver superat a rivals amb un gran potencial. De fet els dos varen superar als seus rivals pel resultat de 25-10 en la semifinal.

Rafa Pla buscarà emportar-se per fi aquest important trofeu, el qual ha estat prop de guanyar en diverses ocasions. En l’any 2019 va quedar segon, després de perdre la final. Mentre que en l’edició anterior va quedar tercer classificat.

Per la seua banda, Momparler, participa per primera vegada en aquesta categoria, però té experiència jugant aquest tipus de partides, ja que l’edició anterior es va proclamar campió en la categoria sub18.

En l’edició anterior, Marc del CPV Gavarda va ser el campió en una gran partida que el va enfrontar a Nicolas del CPV Bicorp al trinquet de Càrcer.

A banda del premi de la victòria, el qual els dos joves finalistes lluitaran per aconseguir, també han aconseguit altre objectiu molt important gràcies al resultat aconseguit en el campionat. I es que els dos participaran en les fases prèvies del campionat individual en categoria absoluta, enfrontant-se així als millors jugadors de la modalitat de raspall.